tiistai 22. syyskuuta 2015

Verhot

Saunaremonttimme valmistui toissa vuonna.

Siitä asti on sauna-kylpyhuone-pukuhuone-sektio ollut ilman verhoja. En hyväksy ihan millaista vaan (verhoissa, lampuissa, matoissa…), vaan yleensä jos päähäni olen saanut tietynlaisen kuvan, niin sen pitää sitten olla juuri sellainen. Joten ei auta kuin etsiä ja odottaa sopivaa hetkeä. Yleensä se kyllä tulee – ennemmin tai myöhemmin.

Tässä kuva kylpyhuoneen ikkunasta ilman verhotankoa ja verhoja.

Ja nyt on kylpyhuoneemme saanut verhon.

Tässä äitini virkkaamat verhot kylpyhuoneeseen.
Verho on virkattu 6-säikeisestä valkoisesta kalalangasta.

Verhoja on kaksi. Verhon pituus on 120cm ja yhden verhon leveys on 53cm. Verhossa menee ”ura”, johon voi pujottaa silkkinauhan niin halutessaan. Nyt en vielä laittanut nauhaa, mutta voi olla että joku päivä verho saa nauhan koristeeksi.

Tässä verhot auki.
 
Ja tässä verhot kiinni.
Pimentävät huonetta yllättävän paljon.

Ideana on, että verhot ovat reunustamassa ikkunaa, mutta kun mennään pesulle, vedetään verhot eteen. Itsessään pitsiverhot eivät anna täyttä näkösuojaa, mutta muiden onneksi meillä on suihkuverho kyllä käytössä :)

Pidän kovasti näistä verhoista. Ne sopivat mielestäni erityisesti pihasaunan tyyliin.

Minulle ehdotettiin myös, että laittaisin pitsiverhon ikkunan sisään, mutta halusin tällaisen mallin jonka voi vetää tarvittaessa sivuun. Luulen, että haluan saunaan ja pukuhuoneeseen myös sivuunvedettävät verhot, koska haluan katsella ulos. Erityisesti saunan lauteilla istuessani.

Nyt on sitten enää saunan pikku ikkuna ja pukuhuoneen kaksi pikku ikkunaa ilman verhoa...


P.S. Tervetuloa lukijaksi Pirjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti